Vill du skapa en enkel och säker tillgång till platta tak?

Datum: 1 Apr 2020

Letar du efter en taklucka som har testats mot det svenska vädret – en taklucka som är lätt att installera själv och utan användning av kran. DOLLE erbjuder en modulär genomgång i taket som är utformat för att ge säker och bekväm åtkomst via en DOLLE vindstrappa.

DOLLE Taklucka för platta tak erbjuder en säker väg upp på platta tak. Den modulära taktillgången är utformad för att ge en säker och bekväm tillgång via en DOLLE vindstrappa, som kombineras med 24cm ramar efter behov (beroende på golvavskiljningshöjden) och kompletteras med den genomtänkta kompletta takluckan. Takluckan är enkel att använda med ett ergonomiskt handtag och 2 starka gasfjädrar på insidan av luckan. Takluckans lock är täckt med en varmförzinkad stålplåt som är ett väderbeständigt material. Locket lutning på 1cm per meter säkerställer att vattnet alltid rinner av locket.

Takluckan är tillverkad med snöskydd med inbyggda snöskyddsskenor som håller snö och smuts ute och låter luften cirkulera i takpassagen. Dessutom finns det integrerad ventilation i takluckan så att ingen kondens eller mögel kan uppstå. Det dubbelsidiga spanjolettlåset i takluckan är förberett för montering av cylinderlåset. I den mellersta ramen monteras aluminiumsteg, som ger en bekväm takpassage och fungerar som in- och utgångsstöd tillsammans med handtaget.

Det modulära konceptet ger dig möjlighet att montera lösningen helt utan att behöva använda kran eller liknande. Se här vår smarta video om hur vår taktillgång monteras:Kontakta oss för att få en lösningsoffert till ditt projekt!

Mer om produkten TAKTILLGÅNG MED TAKLUCKA OCH TRAPPA

TAKTILLGÅNG MED TAKLUCKA OCH TRAPPA

DOLLE Taklucka för platta tak erbjuder en säker väg upp på platta tak. Den modulära takpassagen är utformad för att ge en säker och bekväm tillgång via en DOLLE vindstrappa, som kombineras med 24 cm ramar efter behov (beroende på golvavskiljningshöjden) och kompletteras med den genomtänkta kompletta takluckan. Takluckan är enkel att använda med ett ergonomiskt handtag och 2 starka gasfjädrar på insidan av luckan. Takluckana lock är täckt med en varmförzinkad stålplåt som är ett väderbeständigt material. Locket lutning på 1 cm per meter säkerställer att vattnet alltid rinner av locket.

I takluckan är tillverkat med snöskydd med inbyggda snöskyddsskenor som håller snö och smuts ute och låter luften cirkulera i takpassagen. Dessutom finns det integrerad ventilation i takluckan så att ingen kondens eller mögel kan uppstå. Det dubbelsidiga spanjolettlåset i takluckan är förberett för montering av cylinderlåset.

I den mellersta ramen monteras aluminiumsteg, som ger en bekväm takpassage och fungerar som in- och utgångsstöd tillsammans med handtaget.

TAKTILLGÅNG MED TAKLUCKA OCH TRAPPA

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår