Vi säkrar projektets genomförande

Datum: 25 Feb 2022

PROTAN ENTREPRENAD SPECIALISERAR SIG PÅ INDUSTRI- OCH LOGISTIKBYGGNADER
En typisk egenskap hos lager- och logistikbyggnader är att de har stora och relativt okomplicerade takytor som inbjuder till att arbeta smart och effektivt med specialanpassade bredder och längder på takbeläggningen. För att skapa en maximalt enkel installation och takläggning som samtidigt utförs med hög kvalitet och säkrar en lång livstid för taket.

PROTAN ENTREPRENAD har de senaste 2 åren vunnit flera stora industriprojekt och har vässat sin organisation för att möjliggöra bästa möjliga leverans. En kontinuerlig tillgång på denna typ av uppdrag är avgörande för att bibehålla en hög effektivitetsnivå. Protan Entreprenad vill därför tidigare än normalt starta dialogen i samarbetet med våra kunder. På så sätt får vi större möjlighet för kontinuitet av leveranser och större förutsägbarhet att planera för rätt kapacitet under genomförandeperioden. Det här är erfarenheter av oss i hela vår organisation för att vinna fler stora projekt i detta segment.

Lägger tak i alla slags väder
Vid takläggning med takbelägg och membraner av PVC (folie) bidrar vi till att uppfylla kraven på en utsläppsfri byggarbetsplats, eftersom detta svetsas med elektrisk varmluft. Med denna svetsmetod kan vi i praktiken lägga tak i alla slags väder och året om.Helikopterlyft kan både vara nödvändigt och tidsbesparande och ge goda ekonomiska resultat i ett välplanerat projekt.

Protan Entreprenad - en trygg och professionell partner
Protan Entreprenør är en profesionell och pålitlig aktör inom takläggning och installation av membraner som tar arbetsmiljö, HMS och kvalitet på allvar.

Tillsammans med huvudentreprenör och materialleverantörer hittar vi bra lösningar för taket som säkrar ett bra genomförande och hög kvalitet i projektet. Rätt materialval, bra planering och projektering och ett profesionellt utfört och genomfört projekt säkrar inte bara ett tätt tak, utan också lång livstid och trygghet för användarna av byggnaden.

Protan Entreprenad är ISO-certifierat (ISO:9001 och ISO:14001)

Protan Entreprenad erbjuder auktoriserade takläggare för att lägga ditt tak
Våra takläggare har solid kompetens och bred erfarenhet av att lägga och svetsa utsatta tak och membraner, både vid nybyggnation, renoverings- och restaureringsprojekt

Taket är byggnadens femte fasad och ett mycket viktigt element för den samlade estetiken. Våra montörer säkrar hög kvalitet på ditt tak, både för täta och varaktiga lösningar och för ett slutresultat som bidrar till att lyfta byggnadens visuella uttryck.

Installationsmetoderna är beroende av vilka slags material man väljer för takläggning. För takbeläggning och membraner av PVC använder vi elektriska svetsmaskiner med varmluft. Det reducerar brandrisken både under installation och på det färdiga taket, och säkrar icke minst en miljövänlig, fossilfri montering. Genom att använda varmluft kan vi lägga tak i alla slags väder, året om.

Därför kan vi också alltid leverera projekten inom avtalad tid.Kontakta oss!

Referensprojekt från Protan Entreprenad

IKANO köpcenter

IKANO köpcenter

Nybyggnad | Stockholm | ca 300 mkr

Nybyggnad av affärshus som består av en byggnad i Huddinge på 3 våningar vara...

Ekbacksbadet

Ekbacksbadet

Inv. renovering | Arboga | 1,6 - 2,0 Mkr

Inv. renovering . Själva byggnationen startade augusti 2010 med en beräknad b...

Friends Arena

Friends Arena

Nybyggnad | Solna | 2,8 mdr kr

Sveriges nya nationalarena, Friends Arena i Solna byggdes för att kunna anpas...

Sannabadet

Sannabadet

Nybyggnad | Kristinehamn | 105,0 Mkr

Nybyggnad av simhall i Kristinehamn. Själva byggnationen startade juni 2008 t...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår