Vi kan tekniskt vatten!

Datum: 28 Jun 2024

IWTs analyserar och behandlar påfyllnadsvatten från tappvatten och gör det till ett ändamålsenligt vatten för att tjäna som energibärare. Ett tekniskt vatten främjar hållbarhet, bättre energianvändning och driftsekonomi. Låt oss ta hand om ert korrosionsskydd med rätt vattenbehandling.

Säkerställ ett effektivt korrosionsskydd
En ny generation av vattenbehandling säkerställer ett effektivt korrosionsskydd för kyl- och värmesystem.
Med Protector by IWTs tar vi korrosionsskyddet till nästa nivå. Dagens VVS system blir alltmer den del av en fastighets IoT lösningar (internet of things). Rätt kvalitet på energibäraren blir avgörande för låg energianvändning, hållbara system och rätt förutsättningar för en stabil injustering över tid.

Vår produkt Protector kopplas upp till ert automationssystem via ModBus eller Mbus. Driftsdata och vattenkvalitet bevakas, loggas och ger dig trygghet och säkerhet.

För att säkerställa rätt vattenkvalitet arbetar vi enbart med väletablerade leverantörer. IWTs är generalagenter för schweiziska Elysator som har 40 års erfarenhet av vattenbehandling, samt för tyska Vulcan och Calmat som båda har lång historia inom vattenbehandlingsprodukter mot avlagringar och rost. Därutöver arbetar vi med ledande produkter från Hydrosense för snabb testning av legionella.

Kontakta oss för att säkerställa din vattenkvalité!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår