Vi har bytt namn till Sunparadise Sverige AB

Datum: 10 Sep 2020

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem, uterum och fasadpartier för bostadshus samt fasader, glastak, fönster och dörrar för kommersiella fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder.

Windoor Sverige är en del av Sunparadise med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland och Turkiet. Sunparadise ägs av det svenska familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan.

Från och med mars 2020 heter vi Sunparadise Sverige AB. I och med namnbytet kommer vi framöver att marknadsföra och sälja våra produkter i Skandinavien, under samma varumärken som i resten av Europa. Förändringen sker samtidigt i alla länder, där vi varit verksamma under varumärket Windoor. Ett gemensamt varumärke i hela Europa kommer ge oss stora fördelar inom produktutveckling, marknadsföring och försäljning vilket kommer komma våra kunder till nytta.

Våra produkter kommer även fortsatt att utvecklas och tillverkas på våra egna fabriker, vilket säkerställer produkter av högsta kvalitet och snabba leveranser. Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera.

Sunparadise Sverige fortsätter att vara en del av Sunparadise-familjen med dess starka företagskultur, där kundfokus och kundnöjdhet står i centrum för allt vi gör - det enda som förändras är vårt namn.

Balkonginglasning gör skillnad!


Vi är en komplett partner med lång erfarenhet som är med i projektet från första idé till färdig inglasad balkong. Våra olika system håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter. Förutom inglasning med välutvecklade och flexibla system kan vi glasa innanför befintligt räcke. Allt detta till ett rimligt pris. När du vill glasa in din balkong är vi på Sunparadise Sverige en trygg partner att anlita.

För ytterligare information kontaktaChrister Rapp
Market Director Scandinavia
+46 70 190 12 88

Mer om produkten Balkonginglasning

Balkonginglasning

Windoor balkonginglasning gör skillnad. Vi är en komplett partner med lång erfarenhet som är med i projektet från första idé till färdig inglasad balkong. Våra olika system håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter.

WD100

WD100

Windoor WD100 är inglasningssystemet för dig som vill ha det allra bästa

Läs mer

WD410

WD410

Windoor WD410 är ett vikglassystem med många fördelar

Läs mer

WD450

WD450

Ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med...

Läs mer

WD800

WD800

Inglasningssystemet för dig som snabbt och enkelt vill få en skön inglasad ba...

Läs mer

Broschyr WD100
Broschyr WD410
Broschyr WD450
Broschyr WD800

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår