VEX300T – Den mest platsbesparande lösningen

Datum: 6 Sep 2021

När utrymmet är en utmaning – och du inte vill kompromissa med lösningen så rekommenderar vi VEX300T!Om VEX300T
VEX300T är ett VEX-aggregat med toppanslutning. Det är utrustat med motströmsväxlare och inbyggda kyl-/värmebatterier. Dessutom är VEX300T ett mycket tyst aggregat, så det är inte nödvändigt att det placeras i ett teknikrum – vi har bland annat sett lösningar där aggregatet placerats avskärmat i en del av entrén till ett företag.

Med VEX300T får du inte bara en tyst och kompakt design utan en modern lösning som uppfyller de boendes önskemål om ett optimalt inomhusklimat.

VEX300T kan nämligen beställas med förfiltrering, så att uteluften filtreras extra innan den blåses in.

Tekniska data
VEX300T är väldokumenterat – här finns alla tekniska data – med länk till diverse vägledningar och annan dokumentation.Leveranstid
När du har beslutat dig för en VEX300T hjälper vi dig gärna med konfigurationen. Dessutom kan vi erbjuda attraktiva leveranstider för VEX300T. Kontakta försäljningsavdelningen för mer information.

Läs mer på vår hemsida!

Mer om produkten Ventilationsaggregat med motströmsväxlare

Ventilationsaggregat med motströmsväxlare

Med en låg energiförbrukning och mycket hög temperaturverkningsgrad skonar man såväl plånboken som miljön. Åtskiljda luftvägar skyddar mot både luft- och fuktöverföring vilket ger ett sunt inneklimat.

CE-deklaration / ECO-kravdokument

Läs mer

AutoCad-skiss

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår