Ventilera dina problem med Jape Ventgolv

Datum: 1 Sep 2021

Problem som sitter nere i grunden märks av i inomhusmiljön, det kan vara skadliga ämnen och människor som vistas i huset mår dåligt. Det gäller att skärma av problemet och se till att det kommer ut ur huset på ett säkert och kontrollerat sätt.

Jape Ventgolv är det enda systemet på marknaden som är P-märkt enligt RISE regelverk. Detta är en branschstandard som innebär en garanterad funktion och kvalitetssäkring genom hela projektet. Dessutom är ingående material miljöbedömt av Basta, SundaHus och Byggvarubedömningen.

Våra specialister hjälper er med ert projekt
Japes team med projektörer vägleder och hjälper dig igenom projektet. En vanlig planritning räcker som underlag men ju mer information det finns tillgängligt desto bättre blir förslaget. Allt som ingår i projekteringen; vägledning, förslag och offert är kostnadsfritt. I projektet ingår även utbildning och support. P-märkning alltid helt kostnadsfritt i ett Jape Ventgolv.

Välkommen med din förfrågan.

Läs mer på vår hemsida!

Mer om produkten Jape Ventgolv

Jape Ventgolv

Effektivt skydd mot fukt, lukt, radon, emissioner mm i t ex. betonggolv. Det mest effektiva sättet att bli av med fukt mm är att ventilera ut den.

Jape Ventgolv
Broschyr Jape Ventgolv
Allmän information, Jape Ventgolv
Jape Ventgolv - Drift- och skötselinstruktioner
Byggvarudeklaration Jape Primer
Byggvarudeklaration Jape Ventgolv
Säkerhetsdatablad Jape Primer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår