Varför hyra när man kan köpa?

Datum: 15 Aug 2018

Vi säljer byggnadsställningar till företag och privatpersoner. Vår affärsidé är lättbyggda och säkra aluminium ställningar till oslagbara priser. Just nu har vi erbjudanden med upp till 35 % rabatt. Jämför oss gärna!

Köpa vs. Hyra
  • Bestäm själv när du vill och kan utföra ditt arbete. Du behöver inte oroa dig för dyra extrahyror eller för att ta en ledig dag på stranden.
  • Byggnadsställningar har ett mycket högt andrahandsvärde. Bli inte förvånad om du får dina investerade pengar tillbaka.
  • Du har vanligtvis tjänat in investeringskostnaden efter 2-3 månaders hyrestid.
  • Du vet vad du har. Du riskerar inte att få en gammal, tung och sliten hyrställning.
  • Upp till 60 % lättare än stålställning.
  • Lätt att montera - 50 % besparing av tid och kostnad.
På vårt 20.000 kvm stora lager har vi alltid alla ställningar hemma på lager. Vi säljer byggnadsställning för både inom- och utomhusbruk med 10 års garanti. Alla våra ställningar är godkända & testade av SP & Arbetsmiljöverket för att du alltid skall känna dig säker. Snabba leveranser i hela Sverige - vi skickar vanligtvis din ställning inom 24 timmar.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Du når oss på 0586-53 000.Vi har även kompletterat vårt utbud med butikerna Stegproffsen.se samt Snickarkläder.seVi kan allt om stegar!

När du köper en stege från Stegproffsen.se så vet du att du får kvalité & säkerhet till landets lägsta priser - hela vägen hem till dörren!

Behöver du fråga någonting så finns alltid vår kundtjänst till hands.

Du når oss på 031-761 00 70 eller på Stegproffsen.se
Varmt Välkommen!I vårt sortiment hittar du de nyaste arbetskläderna ifrån Snickers Workwear. Unna dig ingenting annat än det bästa med arbetskläder från Snickers Workwear!

Med blixtfart levererar vi kvalitets arbetskläder från Malmö i söder till Kiruna i norr - till landets lägsta priser.

Du når oss på 031-761 00 70 eller på Snickarkläder.se
Varmt Välkommen!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår