Välkomna våren med ScanCord

Datum: 31 Mar 2020Parkutrustning och stadsmiljö

ScanCord erbjuder ett stort sortiment av parkutrustning och produkter för stadsmiljö till det offentliga rummet som till exempel parker, gator och torg. Produkterna för park- och stadsmiljö ökar trivseln och ger möjlighet till egna kreativa lösningar anpassade för varje specifik situation.

Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av produkter till utemiljön så som parkmöbler, pollare, väderskydd, informationstavlor och anslagstavlor, papperskorgar och staket.


Lekplatsutrustning

Vi på ScanCord jobbar för att barn ska få bättre och mer utvecklingsgivande lekplatser att vara på. Att leka är en fundamental byggsten i barns utveckling och att skapa lekutrustning som stöder och förhöjer de aspekter barnet uppnår genom lek är vår målsättning. Lek låter till exempel barn lära sig om sig själv och sin värld (både fysisk och social). Vidare låter lek barn ta reda på hur saker fungerar samtidigt som leken lär dem komma överens med andra och prova ut nya roller.

Vi erbjuder allt för den kompletta lekplatsen: gungställningar, klätterställningar, gungdjur och lekhus för att bara nämna några.

Eftersom vi har lång erfarenhet i lek- och nätbranschen, kan vi även specialanpassa produkter som nätbroar, klätternät med mera. Söker ni en speciell lösning, tveka inte att höra av er till oss, så tittar vi på det.

Alla våra lekredskap är TÜV-certifierade.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår