Välkommen till Capolino!

Datum: 29 Jun 2018

För behovet av väderskydd och klimatkontrollerade byggnader har vi sedan 1985 utvecklat speciell kompetens kring lättviktskonstruktioner, dvs permanenta tak, konstruktioner och hallbyggnader som kräver markarbeten, stomme, tak- och väggtäckningar.

Specialiteten omfattar närmast lätta membranmaterial i pvc eller helt genomskinliga etfe membraner. Ofta med en stålförstärkt limträstomme som har alla miljömässiga och brandklassade fördelar.

Utifrån önskemålet om andra tak- eller fasadmaterial erbjuder vi likartade konstruktionsberäkningar och genomföranden. Alltid med högre arkitektoniska, internationella och framförallt kundorienterade och publika förtecken och hänsyn, snarare än enklare industriella fasader.

För större projekt har vi ett nära samarbete med SIGMA Civil AB. Vi arbetar både nationellt och internationellt för alla svenska uppdragsgivare.

Är du tillverkare eller leverantör? Kontakta oss

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår