Väggabsorbent med många möjligheter

Datum: 22 Nov 2019

Tidigare har Flex funnits som kvadrater och rektanglar, nu finns även formerna Cirkel, Hexagon och Triangel. Flex väggabsorbent ger möjlighet att skapa en unik ljuddämpande vägg.

Absoflex Flex har utvecklats genom åren från att bara funnits i två olika format och en tjocklek till väldigt många olika storlekar, tjocklekar och former. Alla har en kärna av kantförstärkt mineralull av högdensitet. Upphängning av dessa väggabsorbenter görs med nyckelhål som finns på baksidan, detta ger en säker upphängning och möjlighet till att variera höjd och riktning på montaget. Även kanterna på dessa väggabsorbenter är ljuddämpande tack vare den dolda kantförstärkningen som består av en polyesterram som är luftgenomsläpplig.

Dessa väggabsorbenter kan även användas som anslagstavlor utan att ljuddämpningen märkbart försämras. Detta är en väggabsorbent med hög absorptionsförmåga.

Flex väggabsorbent görs som ett hantverk med sydda hörn där tyget går hela vägen runt till baksidan. Tyget är ett Trevira tyg från Berghems Väveri.

För mer information om Flex besök gärna vår hemsida.

Under vårt andra varumärke Acqwool tillverkar vi denna väggabsorbent med ett ytskikt av ulltyg, som vi själva stickar. För mer information om Acqwool Pad väggabsorbent besök gärna vår hemsida.

Vi hjälper dig gärna med att skräddarsy en god ljudmiljö just hos dig.
Vi tillverkar ljudabsorbenter under våra två egna varumärken Absoflex och Acqwool. All tillverkning av ljudabsorbenter sker i företagets lokaler utanför Broddetorp vid Hornborgasjön. I en gårdsmiljö på landet har tillverkningen utökats för varje år. Acqwool och tillverkningen av ljuddämpande ullprodukter förvärvade vi under 2017 och även denna produktion finns på plats i Broddetorp.

Mer om produkten Väggabsorbenter

Väggabsorbenter

Vi tillverkar olika typer av väggmonterade ljudabsorbenter. Väggabsorbenterna kan levereras i olika färger, med tryckt motiv eller inramade.

Akustiktavla

Läs mer

Anslagstavla

Läs mer

Corner®

Läs mer

Flex

Läs mer

Flex Bas

Läs mer

Frame

Läs mer

Palett

Läs mer

Palett Bas

Läs mer

Projektionsabs.

Läs mer

Renett

Läs mer

Slagtavla

Läs mer

Soft

Läs mer

Sonett

Läs mer

Sport

Läs mer

Valvett

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår