Inblandade företag

Tress Sport och Lek AB

Utegym i Gullspång
En ideell intressegrupp arbetar just nu för fullt med att etablera ett utomhusgym i Gullspångs kommun. Projektet drivs genom en arbetsgrupp inom föreningen Gullspångs Tennisklubb. Målsättningen är att etablera ett eller flera utomhusgym på strategiska, lättillgängliga och inbjudande platser i Gullspångs kommun.

Främja folkhälsoarbetet
Arbetsgruppen vill bidra till folkhälsan i Gullspångs kommun genom att främja faktorer som leder till en bättre och mer jämlik hälsa hos kommuninvånarna – fysisk aktivitet och friskvård som träning och motion leder till positiva hälsoeffekter och förbättrad folkhälsa. Vi på Tress Sport & Lek instämmer helhjärtat med detta viktiga folkhälsoarbete.

Utomhusgymmet Kulogymmet
Under våren 2019 inleddes markarbetet och färdigställandet av utomhusgymmet Kulogymmet nedanför tennisbanorna vid Sörgården i Gullspång. Målet är att utegymmet blir starten på ett framtida rekreationsområde i och omkring Dressinparken och centrala Gullspångs närområde.


Produktkopplingar

Utegym

Träna crossfit, military fitness och styrketräning utomhus med våra kvalitetsprodukterför alla typer av utegym ...


Relaterade projekt

Rocklunda

Rocklunda

Tillbyggnad | Västerås | 25 Mkr

Tillbyggnad av gym som består av en byggnad i Västerås. Själva byggnationen s...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår