Upplands Stängsel - Skyddar och stoppar!

Datum: 28 Maj 2020

Effektivt, prisvärt och ansvarsfullt arbetssätt!

Upplands Stängsel AB startades år 2004 och vi är en fristående leverantör och montör av flera olika säkerhetsprodukter samt områdesskydd. Allt från villastängsel till komplexa lösningar för stora industrier. Ingen kund är för liten och ingen kund är för stor för oss.

Vårt ansvar börjar redan vid första spadtaget och det slutar inte förrän allting är på plats. Med hjälp av våra egna anställda montörer och vår egna maskinpark kan vi garantera våra kunder en hög kvalitet med ett effektivt och modernt arbetssätt på utförda uppdrag.

Sedan 2019 ingår Upplands Stängsel i Heda koncernen, Sveriges största rikstäckande företag inom områdessäkerhet och nu kan vi erbjuda våra kunder samma höga servicenivå över hela landet.

Olika typer av kunder
Bland våra kunder återfinns allt från kommuner, byggföretag, privatpersoner, flygplatser och förskolor. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Se och läs gärna mer på sidan Referenser där vi kontinuerligt visar pågående och avslutade uppdrag.

Våra skickliga montörer
Våra montörer utbildas kontinuerligt och vi lägger en stor vikt på att ge våra kunder en hög servicenivå. För oss är det en självklarhet att alltid ge den bästa servicen, högsta kvalitén och snabbaste leveranstiden på alla våra uppdrag, oavsett storlek.

Brett sortiment
Vi har ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika ändamål. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra våra flöden för att minska påverkan på miljön. Därför jobbar vi enbart med ledande leverantörer som håller den bästa kvaliteten med minst miljöpåverkan.

Kontakta oss
Kontakta någon av våra företagssäljare om du har frågor eller funderingar – eller om ni vill ha en offert.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår