Upp till 36% energibesparing

Datum: 11 Jun 2024

I 80 år har Danfoss varit synonymt med överlägsen temperaturprecision. Vi uppfann våra första radiatortermostater år 1943 och i dag är vår ikoniska basprodukt för hushållet mer aktuell än någonsin – så förra året bestämde vi oss för att lansera en uppdaterad nyutgåva.

Vårt nya och kompletta sortiment är fortfarande baserad på samma fina teknik. Vår kvalitet och temperaturprecision är fortfarande kärnan i vårt DNA.

Genom att bygga vidare på vår marknadsledande erfarenhet och branschkunskap har vi ännu en gång höjt ribban för vad du kan förvänta dig av en toppmodern radiatortermostat. Inklusive kundcentrerad utveckling och säkerställande av de högsta CA-standarderna i hela sortimentet.

Möt Danfoss Aero™, en förstklassig och effektiv gastermostat i modern och kompakt design med unik gasbälgsteknik för bästa prestanda och energieffektivitet. Här kan du läsa mer om vårt uppdaterade utbud av termostater: NYA mekaniska radiatortermostat | Danfoss

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår