Trevärt förkromade kopparrör

Datum: 6 Dec 2018

En utmaning för alla entreprenörer nu och i framtiden är att skapa ekonomisk tillväxt med målsättning om en vardag som är så fri från gifter som möjligt. Miljöutvecklingen är inte förutbestämd utan påverkas av de val vi gör.

Den trevärda processen innebär en mindre belastning på miljön och våra medarbetare. På Trio Perfekta siktar vi mot en hållbar framtid. Med vår trevärda förkromning tar vi ett litet steg i rätt riktning. Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att välja trevärt.

Våra trevärt kromade rör är driftssäkra, enkla att bearbeta och finns i en mängd dimensioner och längder. Vi har höga krav på att vår produktion ska ge en jämn och hög kvalitet. Därför genomför vi tuffa granskningar genom produktionsprocessen med både automatiska och manuella metoder.

Mer om produkten Förkromade Kopparrör

Förkromade Kopparrör

Med en kärna av koppar och ett ytskikt av krom blir rören driftssäkra, tåliga för yttre påfrestningar, lätta att bearbeta och enkla att rengöra. Våra rör har ytterligare en fördel, de är ytbehandlade med trevärt krom, en skonsammare process för människa och miljö. En klar bonus ur ett hållbarhetsperspektiv.

Förkromade kopparrör

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...