Transfero Connect - det bästa av två världar

Datum: 3 Jun 2019

Transfero TV Connect är en tryckhållningsenhet med hög precision och integrerad vakuumavgasare. Den är avsedd för värme- och solfångarsystem på upp till 8 MW och kylsystem på upp till 13 MW. Den nya kontrollenheten BrainCube Connect möjliggör kommunikation med BMS-system och andra BrainCubes. Dessutom är det möjligt att fjärrstyra eller fjärravläsa tryckhållningssystemet via internet.

Den är lätt att installera och ta i drift. Den hjälper dig att spara tid och utrymme samt förlänger livet på ditt VVS-system.

Mer om produkten Tryckhållning

Tryckhållning

När det gäller att hålla ett optimalt statiskt tryck i VVS-system är det bättre att förebygga än att åtgärda. Därför bör man tillföra rätt mängd vatten till systemet vid rätt tidpunkt. Våra unika lösningar levererar ledande tryckhållningsprestanda och hjälper till att hålla trycket perfekt. Vi litar så starkt på kvaliteten i våra tryckhållningsprodukter att samtliga levereras med fem års garanti. De kommer att ge ditt system många års energieffektiv drift, stabilitet och hög prestanda.​

Expansionskärl med förtryck

Läs mer

Tryckhållningssystem med kompressor

Läs mer

Tryckhållningssystem med pumpar

Läs mer

Tryckövervakning och vattenpåfyllningssystem

Läs mer

Tryckstabilisering av tappvatten

Läs mer

Tryckhållning - Teknisk dokumentation (ZIP)

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår