Trångt på jobbet? Lugn, våra moduler löser det!

Datum: 11 Feb 2016Som specialister på modulsystem kan vi på PCS Modulsystem skräddarsy våra standardmoduler till en lokal som passar exakt era behov av mer kontorsyta. Vi etablerar modulerna som utbyggnad av befintlig byggnad, friliggande på intilliggande mark eller kanske högt upp i luften utmed fasaden som vi gjort vid flera andra tillfällen. Inget är omöjligt. Se till exempel här om ny vårdavdelning mitt på fasaden eller här om kontoret åtta meter upp i luften.

Våra moduler passar självklart för andra behov av lokaler eller boenden. Vi på PCS Modulsystem har i över 20 år varit specialiserade på moduler och att ordna kundanpassade lokallösningar. Är det istället en skollokal, en förrådslokal eller bostadsyta för anställda, boende för nyanlända eller andra lokallösningar så passar våra moduler lika väl.

Med våra moduler får du ett kontor eller annan lokal med hög kvalitet och komfortabel arbetsmiljö, även om den är tillfällig. Du hyr då ni behöver. Läs mer här om våra moduler.

Låter det intressant? Hör av dig, ett samtal eller mejl kostar inget. Välkommen till oss på PCS Modulsystem med alla frågor om tillfälliga lokalbehov.

Referensprojekt från PCS Modulsystem AB

Mörbyskolan

Mörbyskolan

Ombyggnad | Danderyd | 20 Mkr

Ombyggnad av låg- & mellanstadieskola i Danderyd. Själva byggnationen startad...

Ljungmyrsskolan

Ljungmyrsskolan

Rivning | Täby | 0,5-2 Mkr

Rivning av låg- & mellanstadieskola som uppgår till 2 byggnader i Täby. Själv...

Malmö universitetssjukhus

Malmö universitetssjukhus

Nybyggnad | Malmö | Ej officiell

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som uppgår till 2 byggnader i Malmö på 9 våning...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...