Tovenco expanderar och lanserar Webbutik

Datum: 16 Jan 2019

I våras stod vår nya fabrik med kontor, produktion och lager redo för att ta sig an framtiden.

Med framtiden menar vi, att vi nu är rustade för att förstärka och förbättra vår position på bostadsmarknaden. Ett naturligt steg i samband med detta blev att vi den 26 november lanserade vår egen webbutik. Det är ett steg i rätt riktning för att göra vårt sortiment mer tillgängligt för alla.

Sedan starten under 1970-talet har vårt familjeägda verkstadsföretag utvecklats från en mindre specialiserad verksamhet till ett stabilt företag med bredd. Några av våra modeller har funnits i vårt sortiment i snart 30 år och är fortfarande storsäljare på marknaden. Det ger ett bra betyg för vår kvalité och tidsenliga design. Vår produktion såväl som huvudkontor, lager och verkstad är strategiskt placerad i Hedesunda 4 mil söder om Gävle, med närhet till hela landet.

Vi kan med stolthet säga att vi är ensamma på marknaden med designkåpor med volymdel för centralventilation. Dessa kåpor är utvecklade för att tillgodose marknadens efterfrågan på bättre funktion för lägenheter.

Genom kundanpassade lösningar och oändliga färgval kan Tovenco tillhandahålla ett sortiment av kåpor och fläktar som passar alla.

Moderna maskiner tillsammans med erfaret hantverk och kompetenta tillverkare skapar produkter i högsta kvalitet.

Det kan du lita på!

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...