Thermo-Logic

Datum: 29 Apr 2020

Thermo-Logic är ett dynamiskt, innovativt och serviceinriktat företag med fokus på energioptimering. Vårt basutbud är polyuretan och coatings, men vi uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att matcha våra kunders och marknadens behov.

Vi erbjuder leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt från energiförbrukning, betongsättningar och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings, markstabilisering och tätningar.

AffärsområdenIsolering
Thermo-Logic erbjuder sprayisolationsprodukter med både öppna och slutna celler samt produkter för grundisolering och radonspärr. Med våra applikatörers långa erfarenhet väljs den produkt som är mest kostnadseffektiv för ditt projekt.

Polyuretan har i tiotals år varit känt som ett högeffektivt isoleringsmaterial där det ställt höga krav. Tack vare sitt låga lambda-värde har isoleringstjockleken radikalt minskat i förhållande till traditionella isoleringsprodukter.

Betonglyftning
Nu är det möjligt att med minsta möjliga ingrepp och till fraktionen av investeringen lösa problem som förut varit väldigt krävande och omfattande.

Thermo-Logic har ett system med produkter, utrustning och material som vi tillsammans med väldigt få andra företag i världen kan erbjuda våra kunder. Vår leverantör har skapat flertalet patenterade polyuretan-produkter och utrustning som tillsammans med vårt kunnande utmanar traditionella system och lösningar i allt ifrån prislapp och resultat till långvarighet och tidsåtgång.

Coatings
Utsliten och eroderad betong kostar många miljarder varje år. Därför finns det stora pengar att spara genom smartare och mer långsiktiga investeringar på skydd och underhåll.

Tillsammans med våra leverantörer har vi coatings, golvbeläggningar och slitageskydd av högsta kvalitet. Allt ifrån nedkylning, tätning och restaurering av tak till hållbara lösningar för betongytor både stora som små.Vi finns i hela världen


Tillsammans med våra leverantörer har vi stor erfarenhet och vi har samarbete med flera entreprenörer runtom i Skandinavien, Europa och övriga världen inom allt från kontroll- och kvalitetsansvar till byggingenjörer och arkitekter.

Vi använder alltid det bästa marknaden kan uppbringa och våra krav på miljö, klimatpåverkan och långvarighet är hårda.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår