Tekniska lösningar till betongmarknaden

Vi vill bidra till att dina arbetsdagar bara skall fungera på, för visst är det skönt när allt bara funkar? Vi vill att du skall ha rätt produkt i rätt tid. Med våra produkter och expertis får du en betong precis som du vill ha den.

Chryso-gruppen är verksamma i över 100 länder runt om i världen och omfattar över 22 dotterbolag.
Chryso-gruppen designar, producerar och tillverkar signa egna produkter i Sermaises, utanför Paris där vårt största R&D centra finns, vi strävar alltid efter att finna nya lösningar och produkter för att ta oss an de utmaningar som vår bransch brottas med.

Chryso Nordic har sitt säte i Stenkullen utanför Göteborg och är idag verksamma i hela Sverige samt Norge och Danmark. Vi har en lång lokal expertis och hjälper dig att finna lösningar för just din betong. För oss är det viktigt att bidra till en tryggare betongvardag.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår