Teknikservice Sverige AB har ny hemsida!

Datum: 31 Aug 2018

Vi utför service på maskiner och fordon av olika slag. Vår specialitet är MAX najmaskiner. Sören Hammare äger och driver Teknikservice och vi har servat MAX Najmaskiner längst i hela Sverige , sedan 1996.

Inte möjlighet att komma hit till Rättvik? Skicka dina maskiner till Teknikservice för erhållande av professionell hjälp. Detta ger optimala förutsättningar för snabb och lyckad reparation och service, vilket leder till kortare stillestånd och bättre ekonomi.
Kontakta oss gärna för mer information!

Najning är fortfarande det överlägset bästa sättet att sammanfoga armering vid gjuteriarbeten. Det är också en av världens äldsta och beprövade metoder. Men den traditionella och manuella najningen har en baksida. Det är ett tungt arbete och den som utför det drabbas lätt av förslitningsskador. Rygg och knä är extra utsatta på grund av arbetsmomentens obekväma ställningar.

En enkel och handdriven najningsmaskin är den ultimata lösningen. Najmaskiner är överlägsna den manuella najningen på så vis att den är skonsammare för arbetaren, samtidigt som att den sparar tid och pengar. Den är också mycket smidig och enkel att ta med sig på arbets- och byggplatser. Vintertid behöver du inte fumla med tången när iskylan biter i fingrarna. Najningsmaskinen är enkel att använda även med varma vantar. Najningsmaskinen är batteridriven med lång livslängd. Du kan arbeta hela dagen och sedan lägga den på laddning över natten för att enkelt ta upp arbetet följande morgon. Det är också möjligt att med ett extrabatteri försäkra sig mot missöden, som att glömma laddningen när arbetsdagen är slut. Att investera i en bra najningsmaskin är att investera i en god arbetsmiljö, samtidigt som arbetet blir långt mer effektivt och roligare att utföra.
  • Vi servar & reparerar alla MAX-najmaskiner
  • Vi har den snabbaste returen av maskiner
  • Vi har servat MAX-najmaskiner längs i Sverige
  • Vi har högt ställda miljökrav

Mer om produkten MAX Najmaskin RB218

MAX Najmaskin RB218

RB218 greppar upp till 21mm juserbar trådlängd 0,8 mm tråd.

MAX Najmaskiner

MAX Najmaskiner

MAX Najmaskiner? Då har du kommit rätt!

Läs mer

Tillbehör

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...