Tata Steel - Colorcoat Prisma®

Datum: 11 Jan 2019

Colorcoat Prisma® demonstrerar en radikal förändring genom att utnyttja den senaste trelagerstillverkningstekniken för att skapa en optimerad, robust, kromfri ytbehandlad stålprodukt. Beläggningen är tillämplig på sinus och trapets profiler, beslag, slätplåt och sandwichelement.

Denna utveckling inom tillverkningen och omfattande testning tillåter oss att erbjuda Colorcoat Prisma® i ett mycket förbättrat utbud av färger och effekter, garanti i upp till 40 år och färgstabilitet i upp till 20 år för standardfärgerna och 15 år för specialfärgerna. Fördelarna av vår beläggningsgaranti Confidex® är att det behövs ingen årlig inspektion, vid materialfel är 100% av materialet reklamerbar och garantin flyttar till den nya ägaren när byggnaden säljs.

Det moderna färgområdet inkluderar elementurval för naturliga metallfärger samt ett brett utbud av inspirerade matta nyanser, t.ex. Matt Metallics, som passar perfekt för fasader. Colorcoat Prisma® är inte bara ledande inom UV-prestanda (Ruv4) utan överträffar även de högsta europeiska kraven för korrosionsbeständighet (RC5). Kombinationen av estetik och extrem hållbarhet gör Colorcoat Prisma® till ett idealiskt val för butiker, detaljhandel, lager, offentliga byggnader och estetiska byggnader som verkligen byggs för att vara länge.

Colorcoat Prisma® är nu rekommenderade på Byggvarubedömningen som ytbehandlad stål, vilket innebär att deklarationen gäller även för all slutprodukt där stålet bearbetas, t.ex. profiler eller beslag.

Arkitekter, byggherrar och entreprenörer som är intresserade av mer information om Prisma’s tekniska prestanda eller en projektspecifik offert, kan kontakta vår tekniska rådgivare Maarten via maarten.ingen.housz@tatasteeleurope.com eller +46 (0)35 16 1212.

Mer om produkten Beläggningar

Beläggningar

Våra utomhusfasadsystem finns tillgängliga med en rad olika ytor och material, vilket ger dig en perfekt kombination av hållbarhet och perfektion.

Colorcoat HPS200 Ultra®

Colorcoat HPS200 Ultra®

Colorcaot HPS200 Ultra® levererar exceptionell prestanda och korrosionsbestän...

Läs mer

Colorcoat Prisma®

Colorcoat Prisma®

Colorcoat Prisma® demonstrerar en radikal förändring genom att utnyttja den s...

Läs mer

Colorcoat® PE 25

Colorcoat® PE 25

Colorcoat PE 25 lämpar sig för de flesta miljöer.

Läs mer

Colorcoat® SDP 50 HC

Colorcoat® SDP 50 HC

Stål med stil till tak och fasad. Så beskriver vi på Tata Steel Colorcoat® SD...

Läs mer

Byggnader i balans
Tekniskt bibliotek

Tekniskt bibliotek

Baserad på Tata Steels expertkunskaper

Läs mer

Prestandadeklarationer

Läs mer

Colorcoat HPS200 Ultra® - Beskrivningstext

Läs mer

Colorcoat Prisma® - Beskrivningstext

Läs mer

Colorcoat® PE 25 - Beskrivningstext

Läs mer

Colorcoat® SDP 50 HC - Beskrivningstext

Läs mer

BIM DNA Profiler

BIM DNA Profiler

3D Parametric Objects & Data

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...