Tack för att du trampat på oss, kört över oss och sett ner på allt vi gör

Datum: 20 Okt 2021I mer än 50 år har Sveriges arkitekter, byggherrar och fastighetsägare använt våra slitstarka golvbeläggningari sina projekt. Att de uppskattats så länge har gett oss en unik erfarenhet och kunskap. Det är tack vare detta vi kunde utveckla världens första M1-certifierade Comfortgolv - ett fogfritt designgolv med extremt låga VOC-utsläpp som är speciellt anpassat för publika och kommersiella miljöer.

För det vill vi säga tack! Och hälsa dig välkommen in i en värld fri från fogar och andra begränsningar!

UtforskaComfortgolv - fogfria designgolv med oanade möjligheter
Våra Comfortsystem är den perfekta golvlösningen för miljöer där du vill kombinera god design med slitstyrka, komfort och ett sunt inneklimat. För dig som utvecklar inspirerande hus och miljöer ger Comfortgolven oanade designmöjligheter. Massagolv är nämligen helt fogfria och begränsas inte av en form. Det gör att du kan åstadkomma vilka mönster och riktningar som helst med golvbeläggningen, och i vilken kulör som helst.Lågt VOC för sundare innemiljöer
Varje system i Flowcretes Comfort-sortiment är certifierat enligt den finska M1-klassificeringen. M1 betyder att systemen uppfyller de absolut striktaste kraven för VOC-emissioner för byggnadsmaterial.

Estetik, funktion och ekonomi i perfekt balans
 • Slät och fogfri yta
 • Extremt låga VOC-emissioner
 • Mjukt och komfortabelt
 • Stegljudsdämpande egenskaper
 • Extremt slitstark finish
 • UV-stabilt så att kulören bevaras längre
 • Lättstädat
 • Lösningsmedelsfritt


Lämpliga miljöer
 • Kontor
 • Skolor
 • Restauranger
 • Butik & köpcentrum
 • Sjukhus
 • Utställningsmiljöer


Skräddarsydda profilkontor
Med ett Comfortgolv kan du enkelt skapa mönster och kulörer enligt hyresgästens profil. När sedan hyreskontraktet överlåts kan golvytan enkelt omprofileras över en helg. Flowcrete kan ta fram vilken kulör som helst för att stödja din vision.

Beställ gratis golvprov

Tremco CPG Sweden AB
Polhemsplatsen 5
411 03 Göteborg,
+46 (0)31 57 00 10

Mer om produkten Comfortgolv

Comfortgolv

Ett Comfortgolv från Flowcrete är den perfekta golvlösningen för miljöer där god design måste kombineras med komfort, hygien, hälsa och enkelt underhåll.

Comfortsystemen ger varje arkitekt och fastighetsägare oanade designmöjligheter samtidigt som de bidrar till att förbättra luftkvaliteten för byggnadens användare. Dessa polyuretan-golvlösningar är nämligen M1 certifierade, vilket innebär att de uppfyller de absolut striktaste emissionskraven för inomhusluft.

Funktionella och ekonomiska fördelar såsom slitstyrka, stegljudsdämpning och enkel städrutin gör också att golven är idealiska i publika och kommersiella miljöer som ofta belastas av mycket gångtrafik, så som i butiker, kontor, sjukhus, restauranger, köpcentra, skolor och förskolor.

Peran Comfort

Peran Comfort

Produktöversikt

Läs mer

Peran CHD

Peran CHD

Produktöversikt

Läs mer

Flowshield Comfort

Flowshield Comfort

Produktöversikt

Läs mer

Flowshield CHD

Flowshield CHD

Produktöversikt

Läs mer

Ladda ner Comfortbroschyr
Ladda ner dokument
Peran Comfort – M1 certifikat
Peran CHD – M1 certifikat
Flowshield Comfort – M1 certifikat
Flowshield CHD – M1 certifikat
Systemdatablad Flowshield Comfort
Systemdatablad Peran Comfort

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår