SwingOn – för små höjdskillnader

SwingOn – för små höjdskillnader

Med sin nya hisslösning SWING ON® som lanseras denna vecka vill Cibes Lift bidra till ökad tillgänglighet och ett förenklat vardagsliv.

SwingOn är en specialdesignad hisslösning som kan användas såväl utomhus som inomhus och därmed markant öka tillgängligheten. Hissen utgår från sitt parkerade läge uppfälld mot en vägg, fälls ut och kan rotera runt ett hörn, för att användaren ska kunna ta sig förbi höjdskillnader eller upp för en trappa. Rörelsemomenten utförs stadigt, säkert och mjukt så att passageraren lugnt kan ta sig över eller förbi ett hinder. För Cibes Lift är användarvänlighet, enkel manövrering och hög säkerhet högprioriterat områden.

SwingOn är en del av Cibes Lifts sortiment för stadsanpassning. Hisslösningen passar för både offentliga, kommersiella och privata miljöer med höjdskillnader upp till 500 mm. I parkerat läge bygger den på ett diskret sätt enbart 250 mm ut från väggen vilket innebär fri passage när hissen inte är i drift.

SwingOn har en modern motorstyrning som tillhandahåller mjuka och säkra rörelser. Produkten kan även övervakas via WIFI, säger Trygve Niemi, Product Development Manager på Cibes Lift.

En installation av SwingOn utförs på bara ett par timmar direkt på väggen eller på ett stadigt fristående stativ. Konstruktionen är robust och alla delar sitter lätt tillgängliga för underhåll.

För mer information ta en personlig kontakt med vår Hiss-expert:

Johnny Eriksson
Sales Executive Sweden, Cibes Lift AB
Tel: 026 17 14 22

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår