• Sveriges enda Digitala Låssmed®

Sveriges enda Digitala Låssmed®

En modern tid kräver en modern låssmed – Samuelsson & Partner, Sveriges enda Digitala låssmed®

De många fördelarna med den digitala låstekniken gör att låsbranschen till slut också har mött den digitala revolutionen på bred front. Förlorade nycklar kan spärras och behörigheter kan förändras – nyckelhanteringen blir enklare och ger full kontroll på nycklar, lås och passager. En investering för framtiden som både ger trygghet, säkerhet och bättre ekonomi.

Samuelsson & Partner – Digital Låssmed® är Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem och vi finns med hela vägen. Från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi ser till att våra kunder får ut maximal valuta för sin investering och att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt. Ny teknik kräver ny kunskap! – Vi har den!

Se kortfilmen om oss!
Minskad administration och central hantering av digitala nycklar. Så arbetar vi med studentboenden i hela Sverige.Samuelsson & Partner är en digital låssmed som ger företag & organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår