Styrenhet med snabbkopplingar för brandspjäll växer med nya smarta tillbehör

Datum: 4 Dec 2020

Dectus – en hel familj som kopplar fort, och gör det enkelt för sig. Och för dig. Dectus är Hagabs nya system för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion. Det unika är enkelheten och snabbheten. Det ska vara enkelt att göra rätt.

Dectus Control är hjärtat i systemet. En styrenhet som du driftsätter med snabbkontakter, helt utan hjälp av elektriker. Och du får direkt indikation på att systemet fungerar som det ska.

– Produkten och systemtänket har mötts med odelade positiva reaktioner av marknaden, säger försäljningschef Henrik Sollenby på Hagab.Med nya tillbehör som Dectus Connect växer möjligheterna. Dectus Control tillförs ingång för externt brandlarm, extern indikering av larm och kan dessutom kopplas till fastighetens övriga fläktsystem. Sedan tidigare finns även en styrexpander i sortimentet, som utökar Dectus fläktstyrningskapacitet. Och fler nyheter planeras.

– Skalbarheten har varit ett ledord genom hela utvecklingsfasen, fortsätter Henrik. 

– Nu får vi dessutom viktig input från kunderna på fältet som hjälper oss att ytterligare vässa Dectus-familjen. Med Dectus tar vi styrenheterna till en helt ny nivå – en lägre, enklare nivå.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hemsida: hagab.com
Telefon: 036 – 36 30 90
E-post: info@hagab.com
Huvudkontor: Industrivägen 5, Taberg
Sociala medier: Linkedin | YouTube

Mer om produkten Dectus Control

Dectus Control

Styrenhet för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion.
Dectus Control monteras enkelt på väggen utan att kapslingen måste öppnas. Med hjälp av snabbkontakter ansluter du brandspjäll, rökdetektor och tillbehör heltutan elektrikerbehörighet.

Dectus Control

Dectus Control

Produktöversikt

Läs mer

Dectus Control

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår