Studenter får digitala nycklar på distans!

Datum: 23 Maj 2018

Inflyttande studenter uppdaterar själva sina tomma nycklar på inflyttningsdagen
Vid inflyttning i nybyggda studentbostäder skickas tomma nycklar i förväg till studenterna. När dagen för inflyttning kommer uppdaterar studenten själv sin nyckel i en nyckelläsare och får då tillträde till sin lägenhet och alla allmänna utrymmen. Ingen personal för nyckelutdelning behöver finnas på plats, vilket gör att Svenska Studenthus som bygger och förvaltar studentboenden över hela Sverige, spar massor av tid på administration och nyckelutdelning. Tappar en student en nyckel eller glömmer återlämna nyckeln vid flytt, spärras den och den nya hyresgästen behöver inte oroa sig för att det finns borttappade nycklar till lägenheten.Samuelsson & Partner, Sveriges enda Digitala låssmed®
Den digitala låstekniken ger så många fördelar. Förlorade nycklar kan spärras och behörigheter kan förändras – nyckelhanteringen blir enklare och ger kontroll på nycklar, lås och tillträden. En investering för framtiden som både ger trygghet, säkerhet och bättre ekonomi. Som Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem finns vi med hela vägen. Från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi ser till att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt, för att ge er full valuta för investeringen.

Se kortfilmen! (2,49 min)
Minskad nyckeladministration genom central hantering av digitala nycklar. Så arbetar vi med studentboenden över hela Sverige.

Referensprojekt från Samuelsson & Partner AB

Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter

Ombyggnad | Stockholm | ca 30 mkr

Ombyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Stockholm. Själva byggnati...

BRF Blå Staden

BRF Blå Staden

Göteborg

K2A

K2A

StikkiNikki

StikkiNikki

Stockholm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...