Stora portar för skeppsvarv och hamn

Datum: 8 Jun 2016

Champion Doors portar för skeppsvarv och hamn kan byggas i mycket stora storlekar och de tål även hårda vindbelastningar.

Champion Doors tyglyftport är marknadens enda som kan tilläggsisoleras. Portarna är täta och tål även hårda vindbelastningar; de tillverkas för alla vindklasser. Till porten kan man bland flera alternativ välja till exempel ett silikonbelagt tyg som tål heta metallstänk eller bland annat för sandblästringsutrymmen ett hållbart gummityg. Som tilläggsutrustning till porten fås också fönster och inbrottsskydd.

Till fördelarna hos Champion Doors tyglyftportar hör den lätta vikten och hållfastheten. Till skillnad från andra hamnportar på marknaden kräver de inte överdimensionerade stödkonstruktioner, vilket sänker byggkostnaderna.

Endelade skeppsvarvportar och hamnportar fås till och med i storleken 40 x 35 meter. Tack var stödbenet som kan lyftas kan porten tillverkas i flera delar och då finns inga storleksbegränsningar. Porten tillverkas med olika tjocklekar. Stommens tjocklek bestäms utifrån portens storlek och är som störst 800 millimeter.

Samtliga varvportar från Champion Door är konstruerade för att hålla: metalldelarna är korrosionsskyddade, konstruktionen tål damm, smuts och fukt och portarna kräver endast lite underhåll. Hållbarheten och underhållsfriheten minskar portarnas livslängdskostnader. De täta portarna sparar även energikostnader och ökar arbetstagarnas arbetskomfort.

Champion Doors dukvikport för skeppsvarv och hamnar:
  • Tekniken tål fukt, smuts och dam
  • Fås i mycket stora storlekar och i flera delar
  • Den förmånliga tyglyftporten kräver inga övertunga stödkonstruktioner
  • Flera olika textilalternativ från ljusgenomläppliga tyger till tyger för sandblästringsutrymmen
  • Tål kraftiga vindar
  • Förmånlig att underhålla

Mer om produkten Industri

Industri

Stora industriportar med elektronisk styrning.

NK3 Fast

Läs mer

Rökgardin

Läs mer

Ridåportar

Läs mer

EI30-EI120 sektionell brandskyddsport

Läs mer

NK1 Single

Läs mer

NK4L Warm Lite

Läs mer

Presenningsport

Läs mer

NK2 Double

Läs mer

NK4 Warm

Läs mer

NK2L Double Lite

Läs mer

Monteringsalternativ

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...