• Stora industriportar

Stora industriportar

Champion Doors industriportar har inga storleksbegränsningar och de kan styras elektroniskt på många olika sätt. De tål väder, vind och smuts mycket väl.

Champion Doors industriportar är konstruerade att fungera säkert även i kalla förhållanden. Portarna som har en isolering i toppklass är funktionssäkra även vid minusgrader. Av de porttyper som finns på marknaden har Champion Doors industriportar den bästa värmeisoleringen och därmed minimal kondensering. Detta förhindrar frysning av porten och garanterar dess funktionssäkerhet. Eftersom Champion Doors portar har minimalt underhållsbehov är deras livslängdskostnader låga.

Champion Doors industriportar har inga storleksbegränsningar och de kan alltså byggas så stora som det behövs. Portarna tillverkas med olika ramstyrkor, vilken bestäms utifrån storleken på porten. Portens stödkonstruktion tar inte plats i sidled eller innanför byggnaden, eftersom porten viker sig rakt uppåt. Champion Doors industriportar tillverkas för alla vindklasser.

Styrningen till industriportar som används inom industrin kan väljas fritt efter behov. Standardstyrningen är en treknappsstyrning och som tilläggsutrustning kan man välja radiostyrning, styrning med strömbrytare med draglina, radarstyrning och styrning med induktionsslinga.

Standardtyget kan bytas ut mot flera olika specialtyger. För en varm miljö kan man installera en silikonduk som tål även heta stänk av smält metall. Med en värmeisolerad duk hålls temperaturen inomhus jämn, vilket ger besparingar i både kalla och varma miljöer. Det inbrottsskyddade tyget förhindrar otillbörliga besök i lokalerna och Translucent-tyget släpper igenom 48 procent av ljuset. Som tilläggsutrustning kan industriporten också utrustas med fönster.

Champion Door industriport:

  • Tål väder, vind och smuts väl
  • Funktionssäker och förmånlig i underhållet
  • Låga livslängdskostnader: minimalt underhållsbehov
  • Minimal kondensering
  • Fryser inte vid minusgrader
  • Inga storleksbegränsningar
  • Många textilalternativ: silikonduk, värmeisolerat, inbrottsskyddat och ljusgenomsläppligt tyg
  • Elektronisk styrning som kan modifieras: treknappsstyrning, radio- och radarstyrning och styrning med strömbrytare med draglina eller med induktionsslinga.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår