Stadshuset & Kaknästornet. Två kända symboler

Datum: 23 Nov 2018

Vad har de gemensamt? Ventilationen har tätats med VentilFlex® och FuranFlex®.

Dessa prestigeprojekt är vi stolta över. Vi har också utfört flera projekt med VentilFlex® och FuranFlex® för Statens Fastighetsverk i kända historiska byggnader.

Flerfamiljshus, kontorsbyggnader och restauranger är de fastighetstyper där VentilFlex® och FuranFlex® installeras allra mest. Bland beställarna och projekten finns Peab, HSB Göteborg, Signalisten Solna, SKB och flertalet bostadsrättsföreningar. VentilFlex® och FuranFlex® föreskrivs av många ventilationskonsulter och är det givna valet för flera ledande ventilationsentreprenörer.

Spännvidden bland kunder och projekt är stor – från allmännyttans miljonprogram till kulturbyggnader. Men några saker är gemensamma i alla projekt. Alla fastighetsägare eftersträvar:
  • Friskt och hälsosamt inneklimat
  • Låg energiförbrukning
  • Smidig installation med minimal påverkan på den dagliga verksamheten
Kontakta oss för mer information! Vi försöker besvara dina frågor om inomhusluft och energibesparing.
031-91 28 00
08-651 79 00
info@skorstensfolket.nu

SFSAB SkorstensFolket Sverige AB tillhandahåller VentilFlex® och FuranFlex® – originalprodukterna för relining som installeras över hela världen. Ett insatsrör av komposit placeras i den befintliga kanalen och blåses upp så att det följer kanalen. Kanalarean utnyttjas maximalt och kanalen blir fullständigt tät.

SFSAB SkorstensFolket Sverige AB har verksamhet på mer än 40 orter i Sverige och huvudkontor i Göteborg.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...