Specialister på skötbord

Datum: 7 Feb 2019

Är ni ute efter skötbord till någon offentlig miljö? Vi erbjuder många olika typer av skötbord: väggskötbord, golvskötbord, höj- och sänkbara skötbord och skötbord med mätsticka.

Skötbordspecialisten är, som namnet antyder, helt inriktade på skötbord. Vi har funnits i branschen i mer än 35 år och brukar kunna ordna det mesta!

Skötbordet Robust lanserades 1981 och var då det första vägghängda skötbordet för offentlig miljö i Sverige (och i världen?). Ingvar Persson, grundare av Skötbordspecialisten, kläckte idén till ett uppfällbart skötbord i slutet av 1970-talet, efter att ha fått byta blöja på golvet vid ett besök på en bensinmack.

Idag har Robust sålts i mer än 20 000 exemplar och är marknadsledande i Sverige när det gäller uppfällbara skötbord för offentlig miljö. Det finns på ett stort antal ställen över hela Sverige samt i de flesta av Europas länder. Återförsäljare finns i flera europeiska länder och även i Japan.

Sedan många år säljer vi även golvskötbord och höj- och sänkbara skötbord och kan erbjuda ett brett sortiment av dessa.

Mer om produkten Skötbord Robust

Skötbord Robust

Skötbord Robust, ett väggskötbord framtaget för offentlig miljö, har funnits på den svenska marknaden i 35 år. Bland kunderna finns många sjukhus, restauranger, hotell och bensinstationer runtom i landet. Samtliga modeller lagerförs och brukar kunna levereras inom en vecka.

Skötbord Robust

Skötbord Robust

Produktöversikt

Läs mer

Robust Extra

Robust Extra

Skötbord med avskuret hörn

Läs mer

Dynor & Reservdelar

Dynor & Reservdelar

För den som behöver ny dyna till Robust kan vi erbjuda vit, grå eller röd dyna.

Läs mer

Bildgalleri

Bildgalleri

Några kunder som köpt Robust.

Läs mer

Skötbord Robust
Monteringsanvisning

Monteringsanvisning

Robust - Monteringsanvisning

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår