Solskyddsfilm för alla typer av fastigheter

Datum: 30 Apr 2019

Solfilmsmontören utför allt från mindre montage till stora komplexa projekt. Från små hyreshus och villor till stora arenor och köpcenter. Oavsett om det gäller kontorsfastigheter, offentliga fastigheter eller privata bostäder hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Solskyddsfilm är idealiskt att montera på alla typer av fastigheter där du vill bevara det naturliga solljuset men samtidigt minska värmeinstrålningen och blekning på grund av UV-ljuset. Solskyddsfilm är ett fast monterat skydd som är optiskt klar och monteras på glas och finns i många olika färger och nyanser. Fördelen med solskyddsfilm är att du inte behöver hissa upp och ner vid behov och att det inte går sönder när det blåser som t ex markiser, persienner mm.

Lägre energikostnad
Solskyddsfilmen reducerar värmeinstrålningen upp till 86% vilket resulterar i att temperaturen sänks och kostnaderna för att kyla ner lokalerna blir betydligt lägre under de varma sommarmånaderna. Solskyddsfilmen reducerar även UV-instrålningen upp till 99,5% som är en av de största orsakerna till blekning av bland annat möbler, mattor och konst. Som många tror är det inte enbart UV-ljuset som bleker utan även värmen och det synliga ljuset.

Snyggare fasad
Med solskyddsfilm höjer du utseendet på fastigheten och får ett utmärkt insynsskydd men har ändå ett stort ljusinsläpp. Du får en mer avskild miljö samtidigt som du skyddar dig mot att obehöriga kan se in. Solskyddsfilmen finns i många olika nyanser och mörkhetsgrader med varierande egenskaper beroende på vilket behov du har.

Kontakta oss för rådgivning
För att ta reda på vilken solskyddsfilm som passar bäst kommer vi gärna hem till dig för att prata om dina önskemål. Besöket är kostnadsfritt och inom några dagar får du en offert så du vet exakt vad det kostar innan du köper. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra solskyddsfilmer och montage.

Solfilmsmontören erbjuder ett heltäckande sortiment inom solskyddsfilm, säkerhetsfilm, dekor & designfilm, bilfilm och inredningsfolie. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och vårt intresse att ständigt hitta nya produkter och lösningar har gjort att vi idag snart 30 år senare har vuxit till ett av de största företagen i branschen.

Mer om produkten Fastighetsfilm

Fastighetsfilm

Med monterad solskyddsfilm minskar man energikostnaderna och inomhusklimatet blir behagligare.

Fastighetsfilm

Kvalitetsstandard För Applicerad Film

Läs mer

SWECO Rapport Silver 80XC

Läs mer

SWECO Resultat Rapport Silver 80XC

Läs mer

Skötselråd För Applicerad Film

Läs mer

Specifikation Energisparfilmer

Läs mer

Specifikation Invändiga Fastighetsfilmer

Läs mer

Specifikation Specialfilmer

Läs mer

Specifikation Utvändiga Fastighetsfilmer

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...