Solskyddsfilm

Datum: 11 Maj 2018

Solskyddsfilm även kallad fastighetsfilm är idealiskt att montera på alla typer av fastigheter där man vill bevara det naturliga solljuset men samtidigt minska värmeinstrålningen, höja fasadens utseende, få ett insynsskydd och/eller minska blekning pga UV-ljuset.

Med monterad solskyddsfilm minskar man energikostnaderna och inomhusklimatet blir behagligare. Solskyddsfilmerna är ett fast monterat solskydd som är optiskt klar och monteras på glas och finns i många olika färger och nyanser efter behov. Fördelen med att ha solskyddsfilm monterad är att man inte behöver tänka på att det behöver hissas upp och ner vid behov och det går inte sönder när det blåser som ex. markiser, persienner mm.

Vi är ett av de största företagen i södra Sverige på montering av solskyddsfilm och säkerhetsfilm på bilar och fastigheter. Med mer än 20 år i branschen blir vår erfarenhet, vår kvalitet och vår kunskap din trygghet. Med vårt stora produktsortiment har vi möjligheten att tillhandahålla er med rätt solskydd utefter era behov. Med högsta kvalitet, professionella montörer och god service är vi företaget med de nöjda kunderna.

Vi besöker Er gärna för kostnadsfri rådgivning och offert.

Mer om produkten Fastighetsfilm

Fastighetsfilm

Med monterad solskyddsfilm minskar man energikostnaderna och inomhusklimatet blir behagligare.

Fastighetsfilm

Kvalitetsstandard För Applicerad Film

Läs mer

SWECO Rapport Silver 80XC

Läs mer

SWECO Resultat Rapport Silver 80XC

Läs mer

Skötselråd För Applicerad Film

Läs mer

Specifikation Energisparfilmer

Läs mer

Specifikation Invändiga Fastighetsfilmer

Läs mer

Specifikation Specialfilmer

Läs mer

Specifikation Utvändiga Fastighetsfilmer

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...