Solfilmsmontören Sverige AB

Vi är ett av de största företagen i södra Sverige på montering av solskyddsfilm och säkerhetsfilm på bilar och fastigheter. Med mer än 20 år i branschen blir vår erfarenhet, vår kvalitet och vår kunskap din trygghet.

Med vårt stora produktsortiment har vi möjligheten att tillhandahålla er med rätt solskydd utefter era behov. Med högsta kvalitet, professionella montörer och god service är vi företaget med de nöjda kunderna.

Fastighetsfilm
Fastighetsfilm även kallad solskyddsfilm är idealiskt att montera på alla typer av fastigheter där man vill bevara det naturliga solljuset men samtidigt minska värmeinstrålningen, höja fasadens utseende, få ett insynsskydd och/eller minska blekning pga UV-ljuset.

Säkerhetsfilm
Säkerhetsfilmen förstärker glasets motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök eller skadegörelse. Vid ett angrepp så kommer säkerhetsfilmen att hålla ihop glaset och reducera konsekvenserna av ett krossat glas.

Dekor & Designfilm
Detta ger en känsla av öppenhet och väldigt ljusa kontor. Det kan även uppfattas som stelt och färglöst med bara glas överallt. Ge ditt kontor ett lyft och ett personligt och levande utseende med dekor & designfilm.

Vi besöker Er gärna för kostnadsfri rådgivning och offert.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår