Snygga och smarta gabioner, fyller sin funktion

Datum: 12 Jun 2019

Gabioner som stödmur, det är både estetiskt, ekonomiskt och miljömässigt bra!

Gabioner blir mer och mer populära med åren. Det är ett bra alternativ när man exempelvis behöver bygga en stödmur. Att montera gabioner är bra för ekonomi, teknik och miljö. Det är även estetiskt!

En gabion är en nätkorg som i huvudsak används som en stödkonstruktion när man arbetar md väg och anläggning, främst vid vägslänter, brofästen och banvallar. Gabioner fungerar som buller- och erosionsskydd. Vi på FLA Geoprodukter AB erbjuder flera olika slags gabioner beroende på syfte och ändamål. Om du är osäker på vad som passar ditt projekt bäst, kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Våra gabioner är anpassningsbara och kan formas utefter dina önskemål i storlek och utseende.Färdigfyllda gabioner
Av oss kan du beställa färdigfyllda gabioner som då levereras direkt till arbetsplatsen. Med leveransen har ni också möjlighet att tala om var gabionerna ska placeras. I och med detta spar ni mycket tid och kan lägga den tiden på annat i ert projekt. Vid större projekt finns möjligheten att flytta vår fyllningsmaskin till er arbetsplats och på plats fylla gabioner med sten som redan finns där.

Läs mer om gabioner Eller kontakta oss på FLA Geoprodukter AB: info@fla.se eller 026-420 18 00.

Referensprojekt från FLA Geoprodukter

Solberga Köpcentrum

Solberga Köpcentrum

Tillbyggnad | Strängnäs | 50,0 Mkr

Tillbyggnad av affärshus som består av en byggnad i Strängnäs. Själva byggnat...

Stingtorpet

Stingtorpet

Tillbyggnad | Heby | 229 mkr

Tillbyggnad av markanläggning i Heby. Själva byggnationen startade april 2014...

Atleverken

Atleverken

Nybyggnad | Örebro | 56 mkr

Nybyggnad av dammanläggning som består av en byggnad i Örebro. Själva byggnat...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår