Snygga & moderna bänkskivor av rostfritt stål

Datum: 20 Nov 2018

Finländska Stala Oy är känt för måttanpassade rostfria bänkskivor och diskhoar. Rostfritt stål är ett ekologiskt och tryggt material som har oslagbara egenskaper. Det tål nötning år efter år och utgör ett kostnadseffektivt alternativ både vid nybygget och renoveringar.

STALA*Tailor-made är ett sortiment av skräddarsydda diskbänkar som erbjuder lösningar som anpassats efter kundens egna mått. Skivorna, som tillverkas av ett något tjockare material än vanligt, är hygieniska, hållbara och vattensäkra. De passar utmärkt i köket och i andra serviceutrymmen i hemmet.

Tailor-made gör det möjligt att planera in en traditionell eller modern lösning med diskho, spisöppning och olika bearbetningar alltefter rådande förutsättningar och behov. Din egen bänkskiva planerar du enkelt i vår konfigurator. Efter ett par minuters planeringsarbete får du en färdig måttritning och ett rekommenderat pris. Konfiguratorn finns på vår webbsida och går att använda utan att du behöver logga in.

Ytterligare information om verktyg för proffs hittar du på vår hemsida.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår