Snidex firar 100 år!

Datum: 5 Jun 2018

I år efter år efter år har Snidex levererat fönster som ingen annan. I allt från form och funktion till sättet vi tar hand om våra kunder. För oss betyder ett hederligt hantverk något viktigt; att erbjuda det engagemang som på många håll inte finns idag. Det som gör att ni kan lita på att fönstret ni beställt är det överenskomna. Att det är planerat, tillverkat och besiktat med en experts öga och fingertoppar. Att det kommer till er i tid.

Det betyder att vi lyssnar och avlastar när det behövs. Att ni har en partner som tar ansvar för era utmaningar. Som kan erbjuda full flexibilitet och snabb respons då våra säljare finns vägg i vägg med fabriken, och granne med konstruktörerna. På samma sätt som vi har skapat gedigen kvalitet i våra fönster i snart 100 år ska ni kunna uppleva gedigen kvalitet med oss som företag idag. Vi är fönsterspecialisterna med respekt för ett hederligt hantverk.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...