Snabbkopplingar - ny säker standard för styrning av brandspjäll

Datum: 1 Apr 2020

Dectus Control — en styrhetenhet för brandspjäll som kan installeras utan elektriker.

Dectus Control är Hagabs nya styrenhet för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion. Systemet tar användarvänlighet och enkelhet till en ny nivå och är dessutom utbyggbart med hjälp av ett växande tillbehörsprogram och förberedd för trådlös uppkoppling och IoT-funktionalitet (Internet of Things).

Dectus Control monteras enkelt på väggen utan att kapslingen måste öppnas. Med hjälp av snabbkontakter ansluter du brandspjäll, rökdetektor och tillbehör helt utan elektrikerbehörighet.

Dectus Control är hjärnan i systemet som hanterar en rökdetektorkedja och två brandspjäll. Med tillbehöret Dectus Y styr du upp till fyra spjäll och via Dectus Connect kan du koppla samman systemet med fastighetens fläktsystem, externt brandlarm och extern indikering av larm.

Styrning av brandsäkrad ventilation har aldrig varit enklare.

Mer om produkten Dectus Control

Dectus Control

Styrenhet för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion.
Dectus Control monteras enkelt på väggen utan att kapslingen måste öppnas. Med hjälp av snabbkontakter ansluter du brandspjäll, rökdetektor och tillbehör heltutan elektrikerbehörighet.

Dectus Control

Dectus Control

Produktöversikt

Läs mer

Dectus Control

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår