Snabb utrymning med utrymningsbrygga

Snabb utrymning med utrymningsbrygga

Weland Ståls utrymningsbrygga gör utrymningen snabb, säker och effektiv. Utrymningsbryggan används när det finns behov av bredare gång- och transportvägar på tak.

Ofta finns det behov av en extra utrymningsväg och med utrymningsbryggor från Weland Stål är det enkelt att skapa ett bredare gångstråk längs takytan som annars är svårtillgänglig. Med en utrymningsbrygga från Weland Stål blir utrymningen så effektiv och säker som möjligt. Bryggan kan med fördel även användas som plattform för kylaggregat och andra installationer på taket.

Delarna till utrymningsbryggan lagerföres och är anpassade för tre olika bredder. Standardbredderna som finns är 600, 900 och 1200 mm. Bryggan kompletteras med räcke, stödben och infästning till tak efter behov. Utrymningsbryggan levereras från lager i lösa delar och byggs enkelt ihop på plats.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår