Smarta Byggnader & Städer

Datum: 29 Jun 2020Revolutionera servicebranschen med - Dimon®


Smarta lösningar
Smarta lösningar är framtiden. Efterfrågan på tekniska produkter förväntas öka på grund av ett antal faktorer som växande stadsbefolkning och behovet att förvalta våra städer och byggnader så att vi blir så miljömässigt hållbara som möjligt. Det gäller allt från uppdateringar av äldre infrastruktur till att förbättra hållbarheten av naturens resurser. Marknaden förväntas omsätta runt $463,9 miljarder runt 2027.

>
Effektiva byggnader
Smarta städer kopplar ihop den externa infrastrukturen för att till exempel skapa en effektivare transportlogistik, smarta och förbättrade byggnader, optimal energianvändning och smidiga tjänster kopplade till detta. Samma synsätt har man på smarta byggnader, där man genom olika tjänster kopplar samman en byggnads infrastruktur – el, vatten, belysning, ventilation – till en helhet. Med nya tekniker som kompletterar förvaltningen av städer och dess byggnader i framtiden är också en viktig katalysator för marknadstillväxten.

IoT & AI
Smarta IoT och AI-lösningar skapar förutsättningar att kunna förebygga fel innan de blir allvarliga istället för att reagera när felet har uppstått. Allt fler företag tittar efter nya sätt att kostnadseffektivisera service och underhåll. Här blir tekniken ett medel för hjälp till självhjälp till exempel genom en integrerad trouble shooting som gör att mindre fel kan åtgärdas direkt utan att vänta på en servicetekniker.

Hjälp till självhjälp
Skånefabriken har därför tagit fram ett nytt servicekoncept - Dimon® FSP - för proaktivt underhåll av en byggnads inbrottsskydd och brandskydd för att snabbare kunna upptäcka fel, minska stilleståndstider och förlänga produktens hållbarhet. Med hjälp av IoT och AI får du kontroll på alla öppningar i byggnaden via en enkel webbapplikation där du bland annat ser historik och statistik över tid.

Vi på Skånefabriken är experter på Inbrottsskydd, Brandskydd & Säkerhet och vi vill alltid dela med oss av våra kunskaper och nyheter såväl som erfarenheter.

Vill du veta mer om oss och vår produkt Dimon® FSP - ring oss på 040-607 22 90.

Referensprojekt från AB Skånefabriken

Emporia

Emporia

Nybyggnad | Malmö | 3,5 mdr kr

Nybyggnad av affärshus som uppgår till 4 byggnader i Malmö med 117 lägenheter...

Göteborgs Nya Arena

Göteborgs Nya Arena

Nybyggnad | Göteborg | ca 600 mkr

Nybyggnad av idrottshall, gymnastiksal som består av en byggnad i Göteborg på...

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Partille Arena

Partille Arena

Nybyggnad | Partille | 328 mkr

Nybyggnad av idrottshall, gymnastiksal som består av en byggnad i Partille. S...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår