Släpp in ljuset med gop Multiglas

Datum: 10 Okt 2018

Hösten är här och efterfrågan på isolerade uterum ökar. Med gop Multiglas kan du uppfylla många människors dröm - ett isolerat uterum med sommarkänsla året om.

Fördelar med gop Multiglas
› Släpper igenom mycket ljus
› Håller kvar värmen
› Enkelt att montera
› Filtrerar bort UV-strålning
› Lätt att konstruktion kräver färre reglar
› Konstruerat för nordiska förhållanden
› 10 års garanti

gop Multiglas 50 mm är vår styvaste och mest isolerande kanaltakskiva. Taket är speciellt framtaget till vinterträdgårdar och isolerande uterum för användning året runt. U-värdet är lika lågt som fönster till passivhus.

Profilsystemet till gop Multiglas gör att taket kan monteras snabbt och enkelt. Alla mittprofiler och kantprofiler kommer till exempel med gummilisterna monterade. Och lockprofilen slår du enkelt på med en gummihammare istället för att behöva dra i massor av skruv.

Mer om produkten Kanaltak

Kanaltak

Ditt nya kanaltak ska ge dig ljus och värme i många år framöver. Därför har vi utvecklat takskivor av riktigt hög kvalitet och ett skräddarsytt profilsystem som gör monteringen enkel.

Med vårt kanaltak gop Multiglas får du mer av det du har saknat. Ljuset släpps in och värmen stannar kvar länge. Kanaltakskivorna är speciellt utvalda för vårt skandinaviska klimat. De är slagtåliga, tål snölaster och har mycket goda isolerande egenskaper. Våra kanaltaksskivor finns i tjocklekar från 10 till 50 mm och det gör att det alltid finns en dimension som passar för det du vill bygga. Takskivorna finns dessutom i flera olika färger så att du ska kunna hitta ett tak som passar dina behov.

gop Multiglas 10 mm opalvit
gop Multiglas 16 mm opalvit
gop Multiglas 16 mm klar
gop Multiglas 16 mm rök
gop Multiglas 32 mm opalvit
gop Multiglas 32 mm rök
gop Multiglas 50 mm opalvit

Broschyrer & Montering

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...