Skräddarsytt projektsystem för byggbranschen

Datum: 15 Sep 2021

Underlätta arbetet och spara tid och pengar!
Samla alla dokument på ett ställe, allt är tillgängligt från såväl dator som mobila enheter.


Miljö, kvalité och arbetsmiljöarbetet är väldigt viktigt för alla företag. Vi har därför tagit fram ett ledningssystem fyllt med färdigskrivna dokument med riskanalyser, egenkontroller, provtryckningsprotokoll, kvalitets-och arbetsmiljöplaner och andra nödvändiga dokument för många olika branscher, till exempel bygg, ventilation, VA/VVS, markentreprenad och kyla för att hjälpa företagen att på ett enkelt sätt hålla hög kvalité och jobba för en säker arbetsmiljö.

Flera av våra kunder har valt att certifiera sig enligt ISO 9001 och 14001 med hjälp av dokumenten i Vepla. Ni får tillgång till alla dokument ni kan tänka er, bla för organisation, kvalité och miljö, personalhandbok och en komplett arbetsmiljöhandbok. Det finns också flera olika företeckningar med påminnelsefunktion, bla för avtal, fordon och maskiner.

I systemet finns dessutom en HR del med personallista och kompetensmatris med påminnelsefunktion där ni enkelt kan lagra alla anställdas personaldokument och utbildningar i Vepla. Utbildningarna sammanställs i en kompetensmatris med påminnelsefunktion för att komma ihåg när det är dags att förnya utbildningarna.

I projektsystemet finns en rad smarta funktioner som uppskattas av våra kunder, bla

  • Pärmar med färdigskrivna egenkontroller och riskanalyser
  • Service och underhåll med påminnelsefunktion
  • Sökfunktion med direktkoppling till RSK-databasen
  • Spara och kopiera DU-pärmar från tidigare projekt
  • Dagbok
  • Arbetsorder
  • Projektplanering med tid- och betalplan
  • Maskin och fordonsförteckning med bokningssystem
  • En portal där information kan delas med bla beställare
Dessutom finns det personallista och en kompetensmatris med påminnelsefunktion, där kan ni enkelt samla alla anställdas personaldokument och utbildningar.

Dagbok, ÄTA, avvikelser och tillbud
I Vepla finns flera verktyg för att hålla koll på det pågående projektet genom att man löpande kan rapportera avvikelser, ÄTA och tillbud samt göra dagbok i projektets dagbok. ÄTA kan dokumenteras direkt på plats med både foton och text.


Jobba snabbt och smidigt via vår nya app som är så enkel att alla kan använda den! Man kan enkelt redigera befintliga dokument eller göra helt egna mallar om det behövs.

Med Veplas app kan ni jobba digitalt med allt som har med projekt och ledningssystem att göra var ni än befinner er. Använd appen för att fota och lägga in bilder kopplade till egenkontrollerna. Ni slipper pärmar och papper och sparar mycket tid. Ansvarig på företaget administrerar enkelt behörighetsnivån för de anställda.

Genom ledningssystemet i appen kan alla anställda ta del av all viktig information och på ett smidigt sätt hålla sig uppdaterade. För extra viktiga dokument kan ni lägga till en läskvittens.

Gör en intresseanmälan!
Läs mer på vår hemsida!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår