Skräddarsydda bänkskivor i rostfritt

Datum: 26 Sep 2018

STALA*Tailor-made är vårt sortiment av skräddarsydda bänkskivor och diskbänkar i rostfritt stål. Sortimentet erbjuder lösningar som anpassats efter kundens egna mått. Skivorna, som tillverkas av ett något tjockare material än vanligt, är hygieniska, hållbara och vattensäkra. De passar utmärkt i köket och i andra serviceutrymmen i hemmet.

Rostfritt stål är ett miljövänligt material som håller så gott som i evighet. Det tål nötning år efter år, och utgör ett kostnadseffektivt alternativ både vid nybyggen och renoveringar. Tailor-made gör det möjligt att planera in en traditionell eller modern lösning med diskho, spisöppning och olika bearbetningar alltefter rådande förutsättningar och behov.

Kom till Hem&Villa mässan som arrangeras den 11. – 14. oktober i Stockholm. Vi finns i monter A26:48 där vi visar något alldeles nytt och unikt. Rostfria diskbänkar och stänkpaneler blir inredningsdetaljer som glädjer även de allra mest kräsna hemmakockar år efter år.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår