Skräddarsydda bänkskivor i rostfritt

Datum: 26 Sep 2018

STALA*Tailor-made är vårt sortiment av skräddarsydda bänkskivor och diskbänkar i rostfritt stål. Sortimentet erbjuder lösningar som anpassats efter kundens egna mått. Skivorna, som tillverkas av ett något tjockare material än vanligt, är hygieniska, hållbara och vattensäkra. De passar utmärkt i köket och i andra serviceutrymmen i hemmet.

Rostfritt stål är ett miljövänligt material som håller så gott som i evighet. Det tål nötning år efter år, och utgör ett kostnadseffektivt alternativ både vid nybyggen och renoveringar. Tailor-made gör det möjligt att planera in en traditionell eller modern lösning med diskho, spisöppning och olika bearbetningar alltefter rådande förutsättningar och behov.

Kom till Hem&Villa mässan som arrangeras den 11. – 14. oktober i Stockholm. Vi finns i monter A26:48 där vi visar något alldeles nytt och unikt. Rostfria diskbänkar och stänkpaneler blir inredningsdetaljer som glädjer även de allra mest kräsna hemmakockar år efter år.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...