• Skärmväggar/Toalettbås

Skärmväggar/Toalettbås

Även med tryck från kundens egna motiv!

Våra bås tillverkas i antingen standardmått eller i era egna mått och finns i mängder av olika färger så att det ska passa just dig som kund.

Monteringsfärdigt skärmväggssystem av laminerad spånskiva eller kompaktlaminat, för uppbyggnad av t.ex. toalett- och duschkabiner eller omklädningsrum i offentliga hygienrum och andra utrymmen där kraven på fuktresistens och hygien är hög.

Systemet består av front- och mellanväggselement, slag- och skjutdörrar som monteras samman med profiler och medföljande fästdon. Vertikalgående profiler fungerar också som stödben. Dörrar levereras kompletta med beslag. Väggar och dörrar är tillverkad av fuktbeständig 22 mm tjock spånskiva laminerad på båda sidor eller 10 / 13 mm kompaktlaminat. Profiler är tillverkade av anodiserat aluminium. Utformningen är anpassad till respektive vägg- och dörrtyp.

Väggelementen tillverkas i följande standardmått eller av kunden angivna mått.
Väggskivan: höjd 1980 mm, bredd enligt önskemål.
Dörrskiva: 1947x602 mm.
Konstruktionens totalhöjd: 2100 mm.
Skivtjocklek: 24 mm (laminat) samt 10 eller 13mm (kompaktlaminat).

Skivorna kan erhållas i valfri kulör. Profilerna är av matt naturanodiserat aluminium.
Vi har även extra breda handikappsdörrar och låga dörrar eller dörrar med utskärning för dagis och förskolor.

I leveransen ingår alla element, dörrar med kompletta beslag samt färdigkapade profiler. Elementen är tillverkade enligt givna mått, försedda med skruvhål klara för montering. Med varje försändelse medföljer en noggrann arbetsbeskrivning. Väggskivorna kan enkelt rengöras med alla typer av rengörningsmedel som inte innehåller slipande substanser. Typ av rengöringsmedel väljs med avseende på den typ av smuts som ska tas bort.

Egenskaper:
Höjd: 2100 mm
Material: Träspån
Ytbehandling: Laminerad


Scandic Hotelli, Helsinki
LTT 24mm PLM Digiprint

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår