Självklart miljömärkt

Självklart miljömärkt

Vi har i många år endast använt oss av FCS eller PEFC-certifierat virke i våra trappor, ett hållbart skogsbruk är ju i mångt och mycket grunden för hela vår bransch, och vattenbaserat lim och lack, men det finns förstås fler viktiga aspekter på miljöfrågan.

Hur påverkar vår produkt människor, djur och vår inomhusmiljö? För att du som kund ska kunna känna dig lugn så har vi bett om experthjälp med dessa frågor och du hittar våra bedömningar i flera miljödatabaser, Basta, Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Svanens husportal t ex. Oavsett om hela bygget är miljömärkt eller inte så vet vi i alla fall att vi har dragit vårt strå till lasset och du kan känna gott miljösamvete när du väljer en trappa från Drömtrappor.

Det går tyvärr inte att fullt ut Svanenmärka trappor ännu, men vi hoppas att den dagen kommer snart. Fram till dess fortsätter vi jobba med att hitta smartare och mer miljövänliga val i allt vi gör från car pool till jobbet till färdig produkt i ditt projekt.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår