Sinnrikt taksystem ger naturligt ljud och ljus

Ecophon Soundlight Comfort Ceiling - taksystem med inbyggda ljudabsorberande LED-armaturer.

Våra sinnen är anpassade för ljud- och ljusmiljön utomhus. Ecophon Soundlight Comfort Ceiling (SLC) har utformats för efterlikna denna och består av ljudabsorbenter och LED-armaturer med likvärdigt format och ytskikt.

Det unika är att belysningsarmaturerna fungerar fullt ut som ljudabsorbenter, vilket gör att hela takytan reducerar onaturliga ljudreflexer, ljudutbredningen mellan arbetsplatser och den allmänna ljudnivån på kontoret.

Den naturliga ljusmiljön inomhus för flexibla kontor
LED-armaturerna i SLC sprider ett diffust ljus som påminner om det energigivande naturliga dagsljuset. De stora ljusytorna minimerar bländning och skarpa kontraster. Systemet erbjuder dessutom allmän- och arbetsbelysning i en och samma lösning, vilket gör det extra flexibelt för ommöbleringar av kontoret.

Det finns också möjlighet att ändra belysningens nivåer beroende på dagsljus och närvaro på kontoret. Detta bidrar till minskad energiförbrukning och sänker elkostnaderna.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår