Screenmarkiser

Datum: 4 Sep 2018

Zip Screen SC800
SC 800 ZIP-screen är en högkvalitativ screenmarkis för utvändigt bruk. Solskyddets sidor är försedda med ett påsvetsat lås som löper i en styrning i sidoskenorna. Med detta system så blir produkten väldigt vindstabil och kan användas i fönsterpartier med stora mått.

ZIP-screen är en vertikal Screengardin för utvändig användning. denna förses med motor, varje enhet med separat motor eller i serie upp till 3 delar. ZIP-screen är vindtestad och klassad enligt DIN EN 13659, Vindklass 6 (upp till 39m/s)

Kassett storleken är 73 x 73mm, 90 x 90mm, 110 x 110mm samt 150 x 150mm bottenlisten är ca 45mm hög, sidoskenorna finns i olika utförande och bredder samt dubbel skena och den är ävenutrustad med en special fjäder i rostfritt stål för att hålla duken stramt.

Alla profiler kan fås med alla Ral-färger .

Screen
En Screenväv är i princip en vidareutvecklad rullgardin som består av en kassett, screenduk och sidoskenor. Screen har en enkel och prismässigt konkurrenskraftig konstruktion. Med sina smidiga profiler och kompakta design är Zipscreen lätta att passa in i alla typer av fönsterkonstruktioner och därmed också i existerande fönster. Normalt monteras Screen solskydd utvändigt, men kan även användas för invändigt bruk.

Det är dock viktigt att känna till att invändigt montage inte ger en lika bra avskärmningseffekt. Vid utvändigt montage är Screen den typ av manövreringsbara solskydd som påverkar fasadens utseende minst.

Screens är i första hand avsedda att användas på kommersiella och offentliga byggnader men kan även monteras på privata hem. Avskärmningen består av en specialvävd textil som är behandlad för att tåla utomhusmiljöer. Screenväven är genomskinlig i nedfällt läge. Textilen löper i gejdrar av aluminium eller vajer och som standard levereras pulverlackerade i kulör RAL 9010.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...