Satsa på aktiviteter i utemiljö

Datum: 13 Maj 2020

Intresserad av padel, foot- eller discgolf? Vill du få bättre bevattningsekonomi på din anläggning? Minska underhållet av dina gräsytor? Bygga en utemiljö som väcker lust till aktivitet och genererar intäkter?

KSAB har byggt miljöer och levererat utrustning till golfbanor, några av de mest krävande grönytekunder man kan ha, i snart 50 år. Nu utrustar vi lekparker, fotbollsplaner, kyrkogårdar, campingar m fl med automatiskt bevattning, konst- och hybridgräs, skyddsnät, belysning, skyltning och mycket ner.

Vi vet hur man får gräs att växa bättre, och när det är dags att välja ett annat underlag. Vi vet hur du minskar dina underhållskostnader och klimatavtryck, vi kan utbilda din personal i bevattningstrategier och planskötsel. Vi kan tillverka skyltning som profilerar din verksamhet i utemiljön och belysning som skapar tillgänglighet.

I vårt sortiment hittar du: utemöbler, papperskorgar, skoborstar, grönyteredskap och odlingsinstrument, utrustning för golfbanor, footgolf, discgolf, padel mm, spridare och sprinklers, droppslang, regntåg, konstgräs, hybridgräs och fallskydd, nät, belysning, med mycket mer.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår