SÄNKT ENERGIFÖRBRUKNING

Datum: 12 Jun 2018

Energieffektivisering genom ventilation

Bostadsbolagen lägger störst vikt vid ventilationen
Uppgradering av ventilationen är det som bostadsbolagen främst tänker på när de ska minska sin energianvändning. Det visar en undersökning som Industrifakta genomförde i höstas. Frågorna riktades till större privata och offentliga bostadsbolag och branschorganisationen Svensk Ventilation har refererat till undersökningen i sitt nyhetsbrev Kanalen.

EEF – Energieffektiviseringsföretagen
Vi på SFSAB SkorstensFolket Sverige AB känner igen detta: många bostadsbolag väljer att uppgradera ventilationen för att spara energi. Energieffektivisering är den kanske allra viktigaste anledningen till att våra kompositrör VentilFlex® och FuranFlex® blivit ett givet val för många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Som ett led i vårt energieffektiviseringsarbete är SkorstensFolket Sverige AB nu också medlem i EEF, Energieffektiviseringsföretagen. Energieffektivisering är en fråga vi prioriterar extra. VentilFlex® och FuranFlex® ska vara det smartaste valet, både ur ett kostnads- och miljöperspektiv.
/Jörgen Tellestam, VD för SkorstensFolket Sverige AB
Vill öka energieffektiviseringen i Sverige
EEF samlar fem branschorganisationer och cirka 65 företag, däribland SkorstensFolket Sverige AB. EEF arbetar för att öka energieffektiviseringen i Sverige genom att stötta och bistå medlemsföretagen med kunskap och genom att påverka beslutsfattare i rätt riktning.

EEF är medlemmar i Sweden Green Building Council, 100% förnybart och eceee. EEF innehar huvudmannaskapet för den europeiska uppförandekoden för tjänsten Avtal om energiprestanda.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...