Samhällsskydd från C3C – riktigt småländskt smart!

Datum: 13 Sep 2019

Multifunktionella samhällsskydd


C3C:s samhällsskydd levereras både förebyggande och vid akuta behov. Hantera och minimera risker och skydda människor, miljö och samhällsfunktioner från bränder översvämningar, utsläpp, splitter och mycket mer med våra multifunktionella och kreativa lösningar. Vi skapar multifunktionella lösningar som smälter in i stadsbilden och skapar trygghet.

Safety On Demand
Du kan välja att äga eller hyra ditt skydd eller helt enkelt abonnera på vår tjänst Safety On Demand för att säkerställa den trygghetslösning du behöver när du behöver den. Klimatvänligt, ekonomiskt och tryggt – riktigt småländskt smart helt enkelt.

Mer om produkten C3C Blocksystem™

C3C Blocksystem™

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Stödmurar, Planlager - Bildgalleri
Lagerhallar - Bildgalleri
Bullerskydd, Brandväggar - Bildgalleri

C3C Blocksystem - Broschyr

Läs mer

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...