Säkra och stabila handikappramper från Weland

Datum: 13 Aug 2019

Byggnormen kräver att det ska finnas en entré som kan beträdas utan trappsteg till alla offentliga miljöer. Weland erbjuder därför ett brett sortiment av stabila, säkra och lättmonterade handikappramper.

Våra handikappramper tillverkas av gallerdurk inklusive räcken, vangstycken och erforderliga stödben. Ramperna bygger på en enkel och robust konstruktion i varmförzinkat stål som bidrar till stabilitet och lång hållbarhet. I standardsortimentet finns två olika typer av räcken: Räcke Standard och Räcke Rundstång.

Justerbar lutning
Lutningen på ramperna är justerbar och maximalt 1:12. Om ramperna är längre än sex meter ska de vara försedda med vilplan som Weland också lagerhåller. Som standard erbjuder Weland kontrastmarkering som placeras i framkant på rampen och i början på planet. Det synliggör avvikelser i lutningen och underlättar för personer med funktionsnedsättning.

Många lagerförda dimensioner
Weland lagerhåller många olika varianter av handikappramper och kan därmed tillgodose en snabb och trygg leverans av hög kvalitet. Standardbredden är 1300 mm och ramperna finns i längder från 1500 upp till 6000 mm i intervaller om 500 mm. I standardsortiment erbjuder Weland även två olika typer av räcken – ett standardräcke med ståndare c/c 500 mm och ett barnsäkert räcke med maximal öppning 100 mm.

Mer om produkten Handikappramper

Handikappramper

Weland lagerhåller stabila och lättmonterade ramper i varmförzinkat stål. Standardbredd 900 och 1300 mm och längder från 1500 mm till 6000 mm i 500 mm intervaller. Även ramper i aluminium tillverkas.

Handikappramper

Handikappramper

Produktöversikt

Läs mer

Dokumentation

Läs mer

Produkthandbok utg. 6

Läs mer

Byggvarudeklaration

Läs mer

Handikappramper - Beskrivningstext

Läs mer

Se våra BIM-objekt

Se våra BIM-objekt

BIM-objekt skapar en direktlänk mellan produkter och föreskrivande led inom b...

Läs mer

Referensprojekt från Weland AB

Malte Fuel & Wash

Malte Fuel & Wash

Halmstad

Malte Fuel & Wash AB är ett företag med lång tradition, som tillhandahåller l...

Alstor AB

Alstor AB

Dingle

Med denna fullboggiemaskin med konstant mekanisk drift på alla åtta hjul och ...

UniCarriers

UniCarriers

Mölnlycke

Foreq

Foreq

Hudiksvall

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår